=> Food Management platform

=> Inventaris-, bestelbeheer

=> Recepten management

De robuuste POS-integraties en API-eindpunten die Apicbase ontwikkelt, openen nieuwe deuren voor foodbedrijven die hun activiteiten willen digitaliseren. Onze klanten hebben nu een betrouwbare en toekomstgerichte optie om hun datagedreven aanpak uit te breiden naar end-to-end F&B management.

Vooral voor het digitale ecosysteem van multi-unit en scaling business is het Apicbase platform een krachtige toevoeging.

Interne linkWaarom kiest UPTA voor Apicbase?

Apicbase is de nummer 1 in F&B managementsoftware voor voedingsbedrijven wereldwijd.

Het biedt een gebruiksvriendelijk platform voor foodcostbeheer dat naadloos integreert met POS-systemen. Het ondersteunt restaurants, hotels en cateringactiviteiten met één of meerdere units en beheert alle keukendata – van recepten tot productie.

Interne linkWelke uitdagingen lost Apicbase op?

De BoH van een professioneel horecabedrijf is notoir moeilijk te beheren. De reden is dat alles tegelijkertijd gebeurt. En het houdt nooit op. Het is een continue lus van receptontwikkeling, menu-engineering, voorraadbeheer en inkoop.

Apicbase bewaakt alle BoH-procedures. Het helpt actief de kosten laag te houden en de kwaliteit hoog, en vermindert de werkdruk voor het personeel.

Apicbase elimineert spreadsheets en biedt keukenpersoneel een eenvoudig te gebruiken interface om recepten, ingrediënten en voorraadgegevens in te voeren.
Management en eigenaren kunnen de activiteiten volgen in een overzichtelijk dashboard dat foodcost, bestellingen, voorraadstatus (tot en meMeer informatie opvragent de rauwe ingrediënten), verkoopgegevens en meer toont.

Meer weten over Apicbase F&B-beheersoftware

Voor meer informatie over Apicbase en het volledige aanbod van UPTA,  vraag hier meer informatie op.

Koppeling

Oplossing voor o.a. receptuur en bestellingen. Verkopen uit unTill worden vertaald naar inkoopniveau.

Informatieoverdracht

Verkoopgegevens artikelniveau

Licenties

De kassa dient te beschikken over een TP-API licentie.

Kosten

De kosten voor de koppeling bestaan uit eenmalige licentie en inrichtingskosten.

Meer informatie

Wil je meer weten over Apicbase? Bezoek de website.